MENU CATERINGOWE

DANIA CIEPŁE

  • Drugie danie opcja standard
    32,00 zł / osoba
    (mięso 160g, surówka 150g, ziemniaki 200g)

    lista dań do wyboru w pliku z menu cateringowym do pobrania

  • Drugie danie opcja premium
    36,00 zł / osoba
    (mięso 160g, surówka 150g, ziemniaki 200g)

    lista dań do wyboru w pliku z menu cateringowym do pobrania

  • Zupa standard
    10,00 zł / 300 g
    lista zup do wyboru w pliku z menu cateringowym do pobrania
  • Zupa premium
    14,00 zł / 300 g
    lista zup do wyboru w pliku z menu cateringowym do pobrania
  • Porcja mięsa opcja standard
    16,00 zł / 160 g
  • Porcja mięsa opcja premium
    20,00 zł / 160 g
  • Łosoś pieczony z imbirem
    i kiełkami fasoli mung
    30,00 zł / 180 g
  • Sandacz w sosie krewetkowym
    na warzywach duszonych w białym winie
    27,00 zł / 180 g
  • Boeuf Strogonow wieprzowy - ze schabu
    26,00 zł / 300 g
    (z bagietką)
  • Boeuf Strogonow wołowy
    36,00 zł / 300 g
    (z bagietką)
  • Pierogi
    3,00 zł / szt. 45 g
    (z mięsem, ruskie, z kapustą i grzybami, z pieczarkami i serem)
  • Kurczak pieczony (pałki)
    24,00 zł / 0,5 kg
    Enter your description here
  • Kurczak pieczony (udka)
    30,00 zł / 0,5 kg
  • Lasagne warzywna (seler zamiast makaronu)
    84,00 zł / 1 kg
  • Lasagne tradycyjna
    84,00 zł / 1 kg
  • Barszcz czerwony czysty
    11,00 zł / 350 ml
  • Krokiet
    7,00 zł / szt. 100 g
    (z mięsem, z kapustą lub z pieczarkami)
  • Dodatki skrobiowe
    12,00 zł / 150 g
    (kasza gryczana, zmieniali opiekane, talarki ziemniaczane, frytki)
  • Kluski śląskie/kopytka
    12,00 zł / 200 g

PRZEKĄSKI WYTRAWNE TYPU FINGERFOOD

  • Muszle makaronowe z farszem drobiowo-pieczarkowym
    55,00 zł
    10 sztuk po 50 g
  • Kanapeczka na pumperniklu z kozim serem i chutney cebulowym
    65,00 zł
    10 sztuk po 20 g
  • Bruschetta z concasse pomidorowym i gorgonzolą
    70,00 zł
    10 sztuk po 25 g
  • Rożek z łososia z musem chrzanowym
    80,00 zł
    10 sztuk po 45 g
  • Roladka z tortilli z serem sałatkowym, suszonymi pomidorami i szpinakiem
    55,00 zł
    10 sztuk po 20 g
  • Roladka z tortilli z łososiem i szpinakiem
    55,00 zł
    10 sztuk po 20 g
  • Roladka z tortilli z kurczakiem i papryką
    55,00 zł
    10 sztuk po 20 g
  • Vol-au-vent z nadzieniem z sera rokpol i oliwkami zielonymi
    55,00 zł
    10 sztuk po 20 g
  • Vol-au-vent z pastą jajeczną z szynką
    55,00 zł
    10 sztuk po 20 g
  • Kanapeczki z łososiem z dodatkami
    65,00 zł
    (sałata, koperek, oliwki) 10 sztuk po 30 g
  • Kanapeczki z szynką z indyka z dodatkami
    55,00 zł
    (sałata, kiełki, pomidorki koktajlowe, ogórek, zioła) 10 sztuk po 30 g
  • Kanapeczki z kiełbasą salami z dodatkami
    55,00 zł
    (sałata, kiełki, pomidorki koktajlowe, ogórek, zioła) 10 sztuk po 30 g
  • Kanapeczki z serami z dodatkami
    55,00 zł
    (sałata, żurawina, kiełki, pomidorki koktajlowe, ogórek, zioła) 10 sztuk po 30 g
  • Kanapeczki z pasztetem z dodatkami
    55,00 zł
    (sałata, chutney z czerwonej cebuli, ogórek kiszony) 10 sztuk po 30 g
  • Szaszłyk caprese
    55,00 zł
    (pomidorki koktajlowe, kulki mozzarelli, bazylia) 10 sztuk po 40 g
  • Hummus z warzywami
    80,00 zł
    (seler naciowy, papryka, marchewka) 10 porcji po 60 g
  • Półmisek serów
    90,00 zł / 0,5 kg
    (wybór serów żółtych i pleśniowych, krakersy, winogrona)

MIĘSO I RYBY NA ZIMNO

  • Stripsy drobiowe
    75,00 zł / 1 kg
    z sosem czosnkowym i 1000 wysp
  • Wątróbki drobiowe zawijane w boczek z sosem musztardowym
    110 zł / 1 kg
  • Tymbaliki z pstrąga
    110,00 zł
    10 porcji 120 g
  • Galaretka z kurczaka
    60,00 zł
    5 porcji po 180 g
  • Tatar z łososia z awokado
    120,00 zł / 0,5 kg
  • Tatar wołowy z dodatkami
    170,00 zł / 1 kg
    (grzybki, cebulka, ogórek konserwowy)
  • Półmisek wędlin
    70,00 zł / 0,5 kg
    (szynka, kabanosy, salami, suszone pomidory, pikle)
  • Pieczony schab ze śliwką lub morelą
    90,00 zł / 1 kg
  • Pieczona karkówka
    90,00 zł / 1 kg
  • Pieczony boczek
    100,00 zł / 1 kg
  • Smalec ze skwarkami i cebulką
    40,00 zł / 0,5 kg
    (z ogórkami małosolnymi)
  • Śledź w oleju
    40,00 zł / 1 kg
  • Śledź w śmietnie
    40,00 zł / 1 kg
  • Ryba po grecku
    100,00 zł / 1 kg
    (dorsz)
  • Sushi zestaw 1
    110,00 zł
    (34 szt – szczegóły w ofercie sushi)
  • Sushi zestaw 2
    140,00 zł
    (30 szt – szczegóły w ofercie sushi)
  • Sushi zestaw 3
    250,00 zł
    (66 szt – szczegóły w ofercie sushi)
  • Sushi zestaw 4 wegetariański
    90,00 zł
    (28 szt – szczegóły w ofercie sushi)

SAŁATKI I SURÓWKI

  • Sałatka grecka
    80,00 zł / 1 kg
    (mix sałat, ser sałatkowy, oliwki, cebula czerwona, papryka czerwona, sos winegret)
  • Sałatka z tuńczykiem
    80,00 zł / 1 kg
    (mix sałat, tuńczyk, pomidor, ogórek świeży, sos winegret)
  • Sałatka z kurczakiem
    80,00 zł / 1 kg
    (sałata lodowa, papryka, pomidor, ogórek, kukurydza, grzanki, grillowany kurczak, sos winegret)
  • Sałatka cezar
    95,00 zł / 1 kg
    (sałata rzymska, kurczak, bekon, grzanki, sos cezar)
  • Włoska sałatka makaronowa
    80,00 zł / 1 kg
    (makaron farfalle, papryka, ogórek, seler naciowy, pomidory suszone)
  • Ryżowa sałatka z tuńczykiem i ananasem
    95,00 zł / 1 kg
  • Sałatka jarzynowa
    70,00 zł / 1 kg
    (tradycyjna polska receptura)
  • Wybór surówek
    70,00 zł / 1 kg
    (lista surówek do wyboru w pliku z menu cateringowym do pobrania)

DESERY

  • Mini ptyś
    65,00 zł
    15 sztuk po 45 g
  • Ciastka francuskie mix
    45,00 zł
    (rogalik, bułeczki z czekoladą, bułeczki z rodzynkami)

    15 sztuk po 25 g

  • Makaroniki (mix smaków)
    35,00 zł
    12 sztuk po 10 g
  • Krucha babeczka z kremem budyniowym i owocami
    100,00 zł
    20 sztuk po 45 g
  • Krucha babeczka z kremem kajmakowym i orzechami
    60,00 zł
    20 sztuk po 25 g
  • Tiramisu
    120,00 zł
    10 porcji po 120 g
  • Deser jogurtowy z chrunchy granolą i miodem
    90,00 zł
    10 porcji po 120 g
  • Mus czekoladowy z wiśniami
    120,00 zł
    10 porcji po 120 g
  • Crème brûlée
    150,00 zł
    10 porcji po 150 g
  • Mix bakalii w monoporcjach
    65,00 zł
    10 porcji po 50 g
  • Szaszłyk z owoców sezonowych
    80,00 zł
    10 porcji po 80 g
  • Patera owoców filetowanych
    100,00 zł / 1 kg
  • Rogaliki z marmoladą
    45,00 zł / 0,5 kg
    1 szt. ok. 35 g
  • Brownie
    120,00 zł / 1 kg
  • Beza z kremem mascarpone i owocami
    120 zł / 1 kg
  • Szarlotka
    70,00 zł / 1 kg
  • Sernik
    85,00 zł / 1 kg
  • Placek z truskawkami
    60,00 zł / 1 kg
  • Mix ciastek i wafelków
    50,00 zł / 0,5 kg
Zamówienia przyjmujemy mailowo pod adresem diner@dinerbistro.pl
Preferowany termin składania zamówień to min. 3 dni robocze przed realizacją zamówienia
Minimalna liczba zamawianych dań ciepłych uzależniona jest od konkretnie wybranej pozycji,  w większości wypadków wynosi 10, jednak niektórych dań można zamówić mniej, w tym celu prosimy o kontakt
Do ceny cateringu w niedziele i święta należy doliczyć 15% wartości zamówienia
Informacje o ofercie tel. 517 915 807 lub 89 523 75 62